Burgonyalepény buggyantott tojással, hollandi mártással és metélőhagymával
Összetevők
10 adag
- Aviko Burgonyalepény - 30 db (1,8 kg)
- 10 tojás
- 6 tojás a mártáshoz
- 10 g só
- 50 ml fehérborecet
- 200 g vaj
- 1 csokor metélőhagyma
- 10 g őrölt bors
Elkészítési mód
- Készítsük el az Aviko burgonyalepényeket a csomagoláson található javaslat szerint.
- Készítsünk 10 buggyantott tojást, egy csipetnyi sóval és ecettel ízesített vízben.
- A mártáshoz 6 tojássárgáját sóval és ecettel főzzük meg, majd a forró vajjal összekeverjük. Ezután borsozzuk.
- Tegyük a burgonyalepényeket egy tányérra, öntsük le hollandi mártással, és tegyük rá a buggyantott tojást. Díszítsük metélőhagymával.