Burgonyalepény pepperonataval
Összetevők
10 adag
- Aviko Burgonyalepény - 30 db (1,8 kg)
- 500 g piros paprika
- 500 g sárga paprika
- 500 g zöldpaprika
- 100 ml olívaolaj
- 50 ml fehérborecet
- 1 liter paradicsomlé
- 10 g só
- 100 g cukor
- egy fél csokor friss bazsalikom
Elkészítési mód
- Készítsük el a burgonyalepényeket a csomagoláson található javaslat szerint.
- A paprikát felkockázzuk, és olívaolajon röviden megpirítjuk. Adjuk hozzá a cukrot, a sót és a paradicsomlevet.
- Pároljuk körülbelül 15 percig. Ezután adjuk hozzá az ecetet, és kevergessük tovább.
- Tegyük a pepperonatát a burgonyalepényekre, és díszítsük friss bazsalikommal.