Churros koszorú, körtével, fagylalttal és csokoládészósszal
HOZZÁVALÓK (4 ADAG)
- 300 g Churros
- 125 ml tartós habtejszín
- 125 g étcsokoládé
- 1 lédús körte
- 500 ml vaníliafagylalt
- Kis fagylaltos kanál
Felhasznált termékek
ELKÉSZÍTÉS
Elkèszítèsi idő: 10 perc
- Melegítsük fel a tejszínt egy nyeles lábasban.
- Törjünk meg 100 gramm csokoládét kockákra és adjuk hozzá a tejszínhez. Hevítsük óvatosan, és keverjük össze csomómentes csokoládészósszá.
- Készítsük el a Churros-t a csomagoláson található javaslat szerint.
- Eközben vágjuk félbe a körtét és távolítsuk el a magokat, majd szeljük fel cikkekre.
- Egy nagy lapos tányéron, rendezzük el a Churros-okat és a körteszeleteket váltakozva, koszorú formában. Tegyünk a tetejére egy kis gombóc fagylaltot, és öntsünk rá csokoládészószt.
- A szósz többi részét kínáljuk mártogatósként egy kis tálkában. A maradék csokoládét pedig reszeljük rá a tányérra, és tálaljuk azonnal.
Tipp: Párolt körtével is ízletes.