Zöldségekkel, Wavy Blends burgonyahasábbal, aszalt áfonyával és Amber sajttal töltött burgonyalepény
Hozzávalók (1 adag)
- 3 db Aviko burgonyalepény
- 50 g Aviko Wavy Blends Garlic & Herbs hasábburgonya
- 50 g sárgarépa
- 30 g cukkini
- 30 g padlizsán
- 10 g koktélparadicsom
- 10 g szárított áfonya
- 10 g Amber sajt
- 5 ml olívaolaj
- bors
- só
Felhasznált termékek
Az elkészítés módja
- Készítsük el burgonyalepényt és a Wavy Blends burgonyahasábot a csomagolásokon található elkészítési javaslat szerint.
- Vágjuk vastag hasábokra a sárgarépát, a cukkinit és a padlizsánt, locsoljuk meg olívaolajjal, és süssük a sütőben 180°C-on 15 percig. Végül ízesítsük sóval és borssal.
- Helyezzük a burgonyalepényeket egy edénybe, tegyük rá a sült krumplit, a sült zöldségeket, a félbevágott koktélparadicsomot, szórjuk meg szárított áfonyával és reszelt sajttal. Süssük a sütőben 220°C-on 10 percig.