zoldsegekkel-wavy-blends-burgonyahasabbal-aszalt-afonyaval-es-amber-sajttal-toltott-burgonyalepeny

Zöldségekkel, Wavy Blends burgonyahasábbal, aszalt áfonyával és Amber sajttal töltött burgonyalepény

Hozzávalók (1 adag) 

  • 3 db Aviko burgonyalepény 
  • 50 g Aviko Wavy Blends Garlic & Herbs hasábburgonya 
  • 50 g sárgarépa 
  • 30 g cukkini 
  • 30 g padlizsán 
  • 10 g koktélparadicsom 
  • 10 g szárított áfonya 
  • 10 g Amber sajt 
  • 5 ml olívaolaj 
  • bors 
  • só 

Az elkészítés módja 

  1. Készítsük el burgonyalepényt és a Wavy Blends burgonyahasábot a csomagolásokon található elkészítési javaslat szerint. 
  2. Vágjuk vastag hasábokra a sárgarépát, a cukkinit és a padlizsánt, locsoljuk meg olívaolajjal, és süssük a sütőben 180°C-on 15 percig. Végül ízesítsük sóval és borssal. 
  3. Helyezzük a burgonyalepényeket egy edénybe, tegyük rá a sült krumplit, a sült zöldségeket, a félbevágott koktélparadicsomot, szórjuk meg szárított áfonyával és reszelt sajttal. Süssük a sütőben 220°C-on 10 percig.