Készítsük el a burgonyalepényt és a camembert falatkákat a csomagolásokon található elkészítési javaslatok szerint.
Koreai stílusú uborka: daraboljuk fel a friss uborkát vastag kockákra és vágjunk apróra 100 g hagymát, sózzuk, keverjük össze, és tegyük félre egy órára.
Szósz: keverjük össze a vizet, az olajat, az olívaolajat, aprítsuk fel a metélőhagymát és a fokhagymát, adjunk hozzá cukrot, paprikát, sót, borsot és ecetet, majd jól keverjük el.
Csepegtessük le a kockákra vágott uborkát, és öntsük rá a szószt. Végül adjuk hozzá a pirított szezámmagot.
Tartármártás: vágjuk apró kockákra a pácolt gombát és a savanyú uborkát, valamint 100 g vöröshagymát, adjuk hozzá a majonézt, a mustárt, az uborkaszószt, végül sózzuk, borsozzuk.
Helyezzük a bacon szeleteket sütőpapírra, és süssük 15-20 percig 180°C-on.
Burgonyachips: a meghámozott burgonyát vágjuk vékony körszeletekre, majd ezeket vékony gyufaszál alakúra. Öblítsük át hideg vízben, csepegtessük le, és süssük aranybarnára, akár a sült krumplit.
Helyezzük a tányérra a következőket: burgonyalepény, bacon, a koreai stílusú uborka, még egy burgonyalepény, tatármártás, camembert falatok, burgonyachipsek.