Készítsük el a burgonyalepényeket a csomagoláson található elkészítési javaslat szerint.
Humusz: a csicseriborsót, a fokhagymát, a tahini krémet, az olívaolajat, a citromlevet és a vizet keverjük pépes állagúra, majd sózzuk, borsozzuk.
Chutney: daraboljuk fel a meghámozott almát nagy kockákra, a hagymát, a fokhagymát, a chilit és a gyömbért pedig apró kockákra. Pirítsuk meg olívaolajon, adjuk hozzá az almát és a mazsolát, ízesítsük sóval, édes borssal, garam masalával, fahéjjal és borecettel. Pirítsuk az egészet addig, amíg lekvár állagú nem lesz.
Pirítsuk meg a mogyorót a sütőben, majd hámozzuk meg. Ezután turmixoljuk finom porrá.
Helyezzük a burgonyalepényeket egy tányérra, kenjünk rá humuszt, adjuk hozzá a chutney-t, és szórjuk meg a mogyoróporral.